Brevet er sendt til 

Michael Troelsen Teknik og Miljø og Klaus Braad Teknin og miljø

desuden vedlagt en mail fra en ikke så glad beboer, dem er der mange af.

 

Jeg vedlægger det tidligere sendte brev, samt et ”suk” fra en beboer i Trillegården, hun giver som mange andre udtryk for at den ændring, der er sket bestemt ikke gør  det lettere at færdes på Herredsvej hverken nord eller syd, skolevejen er besværliggjort  og det gælder for  mange beboere.

Selve krydset er efter min mening ikke gjort mere sikkert og flytte gennemkørende trafik væk fra ”smutvejen” Herredsvej over på det overordnede vejnet vil jeg meget gerne se bevis for.

Gennemkørende trafik fra Hasle torv mod Ringgaden sker primært fra Klokkerbakken via Hasle Torv og den bliver svær at flytte medmindre man spærrer Herredsvej.

Måden de to veje spærres permanent kunne være sket på en mere lempelig måde, der samtidig tog hensyn til bl.a. beboerne i Trillegården

Sendt fra Mail til Windows

Renoveringen af krydset Herredsvej/Ringvejen har vi fulgt i godt 2 måneder og er meget lidt positive over det næsten færdige resultat.

Herredsvej syd (Torvet til Ringvejen) var tidligere op til krydset 2 spor mod nord. 1 x venstre/ligeud og 1x ligeud / højre. I dag er der 1 x venstre og 1 x ligeud / højre.

Det betyder at mange bilister, der var vant til af have 2 ligeud spor stadig benytter den mulighed men opdager fort sent, at Herredsvej på den anden side af Ringvejen er indsnævret fra 2 spor til 1 spor, det giver en række farlige situationer. Der er markeringer i sporene, men de kan ikke ses, når der blot holde 4 biler.

Sporet 1 x ligeud/højre genererer lange køer da de biler, der skal til højre ad Ringvejen holdes tilbage af de mange cyklister, der skal lige over mod Skejby.

Det betyder lang kø og ventetid for biler, de skal mod Skejby.

Disse ekstra problemer blot for af lukke Januarvej og Februarvej mod Herredsvej permanent. Det kunne være gjort på en simplere måde uden at påføre de nævnte gener. Det ville være fint, hvis samarbejdsaftalen mellem Århus Kommune og Fællesrådene var blevet brugt, så vi kunne give vores ideer med i forbindelse med nævnte renovering.

Desuden gælder det (som der tidligere er klager over) af biler, der kommer fra Randersvej og vil dreje til venstre ad Herredsvej syd skal gætte sig til hvornår de kan dreje, da lyset skifter fra gult (vent lidt og drej) nej, der er stadig grønt lys for modkørende.

Det er faktisk livsfarligt og der bør gøres noget!

Vi vil gerne have foretaget en ny trafiktælling på Herredsvej syd, da vi fornemmer en stigende trafik ikke blot af biler men også af bløde trafikanter. Af denne grund plus beliggenhed af skole, fritidsfaciliteter og børnehave og ikke mindst vejens dimensioner, forventer vi at der laves yderligere indgreb på Herredsvej syd.

 

Hej Klaus

Jeg bor i Trillegården på Snogebæksvej. Jeg er, som mange andre beboere i Trillegården, vidne til at Herredsvej pt forandres, så man fremover ikke kan dreje til venstre fra Snogebæksvej.

Det gør det temmelig besværligt for mig ( og mange andre) at komme på arbejde og komme til Hasle skole.

Det undrer mig, at kommunen kan lave sådan en forandring, uden vi får noget at vide, og uden vi bliver hørt!

 

Jeg har skrevet med formanden for teknik og miljø, og jeg har spurgt i vores boligforening og ved, at boligforeningen er opmærksomme. Men jeg forstår stadig ikke, hvordan det er kommet så vidt!

 

Hvorfor har vi, som bor i området og er direkte berørte af det, ikke hørt noget om, hvad der skal ske? Hvorfor har der ikke været noget til høring? Prøver man at omgås reglerne for at få noget trumfet igennem?

Jeg ved ikke, om du kan svare mig på det?

Men jeg er enormt frustreret over udsigten til det nye trafikkaos, som venter os - og allerede er i gang. Og jeg er frustreret over, der ikke kigges på børnenes skolevej, som kunne være bedret i samme omgang... Men nu bliver endnu mere desperat. Øv!

 

Jeg kender ikke "systemet", så jeg håber, du kan hjælpe mig og gøre mig klogere - og måske mere optimistisk, hvis der rent faktisk bliver lyttet til stemmerne fra Trillegården... Jeg håber stadig!

 

Hilsen Sarah Jost Sandberg 

 

Med venlig hilsen

Klaus Bendixen

Formand,

Hasle Fællesråd 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

40 88 29 28

 

Tilføj kommentar