HASLE FÆLLESRÅD                                                                       

 Aarhus V, februar 2022 

Kære medborger i Hasle.

Den 29. marts 2022 afholder Hasle Fællesråd den årlige generalforsamling. i Sognehuset, Hasle Kirke kl. 19 00

Lidt kort om os:

Vi har bl.a. deltaget i debatten om trafikken i området, specielt med fokus i udfordringerne på Herredsvej, Ringvejen og Ryhavevej, samt udvidelsen af Viborgvej til 4 spor fra Tilst Vestervej og ind til Ringvejen.

Vi har også, om end med stor forsinkelse, afholdt generalforsamling og samlet et panel af politikere forud for kommunalvalget, for at sætte fokus på de aktuelle udfordringer i Hasle og få en dialog forud for kommunalvalget. At samarbejde hjælper, så vi tydeligt i forbindelse med en planlagt etablering af et REMA1000 supermarked i villakvarteret på Herredsvej. Tak for samarbejdet til de lokale foreninger og beboere.

Vi er også fortsat aktive omkring tryghedssamarbejdet mellem Aarhus Kommune og Østjyllands Politi for at sikre tryghed i området, og et af resultaterne er bl.a., at indbrud er faldet markant i området. Dette er blot nogle få af de opgaver, bestyrelsen i Hasle Fællesråd har beskæftiget sig med i 2021.

Deltagelse i generalforsamlingen er for alle medlemmer i Haslefællesråd. Det er her, du har mulighed for at fortælle bestyrelsen om dine idéer, og muligheden for at melde dig til de opgaver du måtte ønske

Kontingent for 2022 udgør årligt: • Virksomheder og foreninger, kr. 250,- • Enkeltpersoner i Hasle, kr. 150,-

Betaling skal være registreret i banken inden generalforsamlingen for at give stemmeret.

kontonr.: 9570 - 16005568

Husk at oplyse navn, adresse, evt. forening og gerne en mailadresse som vi kan kontakte dig på. 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Hasle Fællesråd

haslefaellesraad.dk

 

Tilføj kommentar