Oplægget til høringen forekommer lidt overfladisk, vi kunne godt tænke os en nærmere beskrivelse af, hvad der reelt ønskes placeret på de nævnte matrikler,
Nr.57 nævnes som en delvis underjordisk bunker og udlagt til kirkegård og bebyggelse, som er nødvendig for at drive området som kirkegård. Hvilke muligheder er der på denne matrikel? Og hvordan tænkes til- og frakørsel? Til/fra Viborgvej eller Fenrisvej? Begge løsninger syntes ikke at være hensigtsmæssige. Vi vil gerne have en nærmere forklaring på hvordan det løses.
Området 160209BO her skal bygges flere boliger end i dag og højden øges? Er der til 8,5m eller hvad?
De trafikale forhold til og fra dette område må forventes at blive endnu vanskelige med tiden, den eneste mulighed er Viborgvej, som fremadrettet må forventes at få en intensivering af trafikken alene grundet den byfortætning, der vil ske og sker på Viborgvej på og mellem Frydenlundscenteret og Hasle torv samt på Ryhavevej.
Så en øget bebyggelse på de nævnte områder vil blot forværre de allerede kaotiske trafikale forhold, der er på Viborgvej. Og gøre det endnu vanskeligere for de nuværende beboere, der allerede på nuværende har vanskelige ud- og indkørsels forhold.
Vi imødeser et svar på de nævnte spørgsmål og problemstillinger.
Med venlig hilsen
For Hasle Fællesråd
Klaus Bendixen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
40 88 29 28

 


 

Tilføj kommentar